(097) 714 25 66   |   Зворотний дзвінок
Ваш запит успішно відправлено!
Найближчим часом ми зв'яжемося з Вами.
Залиште повідомлення і ми негайно передзвонимо Вам.


Відправити
  • Кошик товарів

Розрізи бісквітних тортів

Торт «Груша с голубим сиром»

Ніжна хмара закутана в пікантний крем з блакитним сиром, додаючи гостру нотку торту. Особливу гру смаку торту додає карамелізована груша з ваніллю і кедрові горішки.

Склад:

  • ванільні коржі;
  • кремчіз з блакитним сиром;
  • карамелізовані груша;
  • кедрові горіхи.

 

 

Торт «Фруктова фантазія»

Відмінний торт для тих, хто турбується про свою печінку, підходить навіть дітям. У ньому фактично немає жиру. Можливе виконання без лактози і на цукрозамінники.

Склад:

  • шифоновий ванільний бісквіт;
  • грушево-лимонний курд;
  • карамелізовані яблука з ноткою кориці;
  • покриття - вершковий кремчіз.

торт фруктова фантазія

Торт «Червоний оксамит»

 

Американська класика смаку - соковитий і ніжний, з легким шоколаним післясмаком бісквіт який оповитий в ніжне хмара вершкового кремчіза . Даний бісквіт завжди фарбують за допомогою червоного барвника. Складно знайти подібний другий такий же торт. Складно залишитися байдужим даному смаку.

Склад:

  • оксамитовий бісквіт;
  • вершковий кремчіз.

Торт «Медово-малиновий»

Ніжний і смачний - так можна охарактеризувати даний торт. Чи не нудотний, солодкий. Ягоди малини додають приємну кислинку. Відмінне рішення для великої компанії. Смак доведеться всім до душі.

Склад:

  • шифоновий бісквіт;
  • медовий мус;
  • малинова прошарок;
  • вершковий кремчіз.

торт медово-малиновий

Торт «Чорничні ночі»

Чорний як смола бісквіт, вологий, що не вимагає просочення, з смачним чорничним кремчізом. Красиве поєднання шоколадно-коричневого смаку доповнює вершковий крем легким присмаком ніжною кислинки.

Склад:

  • шоколадно-кавовий бісквіт;
  • чорничний кремчіз на сирі Філадельфія і вершках 33%.

торт черничные ночи

Торт «Вишня в снігу»

Ніжний шифоновий бісквіт просочений вишневим сиропом, який покритий легчайшим кремом з вершків і великою кількістю вишні. Легка терпкість вишні створює хвилююче післясмак настільки ніжного торта.

Склад:

  • шифоновий бісквіт;
  • вишневий сироп;
  • вишня;
  • вершковий крем.

торт вишня в снігу

Торт «Шокоягода»

Шоколадний бісквіт, просочений малиновим сиропом. На додаток з приємним оксамитовим на смак шоколадним ганаш. Відмінні акценти торту додає свіжа малина і пелюстки мигдалю. Хоч він і шоколадний в квадраті, підійде для жіночої компанії.

Склад:

  • шоколадний бісквіт;
  • малиновий сироп;
  • шоколадний ганаш;
  • малина;
  • пелюстки мигдалю.

торт шокоягода

Торт «Шоколадно-апельсиновий трюфель»

Шоколадний бісквіт з темним шоколадом виходять в міру щільними і бархатистими, в бісквіт доданий апельсиновий лікер, що надає гостру нотвку в смаку торта. Доповнює смак торта апельсиновий курд, солодкий з легкою ноткою кислинки. На завершення торт зібраний шоколадно-вершковим кремом Ганаш.

Склад:

  • шоколадний бісквіт;
  • апельсиновий курд;
  • шоколадний ганаш.

Торт «Снікес»

Даний торт близький до смак популяних шоколадки, любителі арахісу, шоколаду та карамелі залишаться точно задоволені.

Склад:

  • шоколадний бісквіт;
  • карамельний сироп;
  • шоколадний крем;
  • меовая нуга;
  • вершкова карамель;
  • арахіс.

Торт «аля Тірамісу»

Класичний варіант торта знайомий багатьом, сегоня извесно багато різних варіацій на дану тематику. Представляємо наш варіант кавового торта, близького до смаку до однойменної класу. Білий бісквіт просочений кавовим напоєм, укритий шаром суфле на основі заврних жовтків, вершків і вершкового сиру маскарпоне з додавання лікеру Бейліс.

Склад:

  • бісквіт;
  • кавовий напій;
  • суфле на основі Маскарпоне;
  • не солодкий какао.

Торт «Лимонний кремчіз»

Торт для любителів кисленького. Оригінальний маковий бісквіт. Мак дуже прикольно лопається, коли їсте торт. Солодкий вершковий кремчіз і кисленький ароматний лимонний курд створюють потрясіння смаковим рецепторам.

Склад:

  • маковий бісквіт;
  • лимонний курд;
  • вершковий кремчіз.

торт лимонний кремчіз

Торт «Шоколадно-чорносливовий»

Класичний торт в новому виконанні. Ніжний шоколадний бісквіт з легким кремом зі збитих вершків з класичним присмаком чорносливу і волоських горіхів.

Склад:

  • шоколадний бісквіт;
  • вершковий крем;
  • чорнослив;
  • волоські горіхи.

торт шоколадно-чорносливовий

Торт «Брудний Ларрі»

Вологий шоколадно-кавовий бісквіт з легким присмаком алкоголю відмінно поєднується з оксамитовим смаком кремчіза на молочному шоколаді. На чоловічий смак.

Склад:

  • шоколадно-кавовий бісквіт;
  • шоколадний кремчіз.

торт брудний ларри

Торт «Кавово-горіховий»

Легкий, повітряний - практично невагомий бісквіт на фундуку з меленою кавою. Легкість бісквіта вражає. Тут складно вирішити чого в торті більше - горіхового або кавового смаку. Відмінне післясмак торта доповнює нотки лікеру Baileys. Їм просочений бісквіт і доданий в вершково-шоколадний крем. Так як лікер не піддавався термічній дії, є ймовірність сп'яніти.

Склад:

  • кавово-горіховий бісквіт;
  • лікер Baileys - просочення;
  • вершково-шоколадний крем.

торт кавово-горіховий

  • Коментарі
Сибилёв Дмитрий написав:
Некоторые попробовал даже я :)
Відповісти
02.10.2017, 2:05
Сибилёв Дмитрий написав:
Деякі спробував навіть я :)
Відповісти
02.10.2017, 2:22
Artem Troshyn написав:
Сибилёв Дмитрий, какие ? Медово-малиновый пробовал?
Відповісти
04.10.2017, 13:02
Сибилёв Дмитрий написав:
Artem Troshyn, все по названиям не помню, но были вкусные.
Відповісти
04.10.2017, 13:14
Elena написала:
Здравствуйте! Хочу заказать тортик Сникес на 27.01 время: 12.00-13.00 в Караван. Около 3 кг на 30 детей. Картинку для оформления на сахарной бумаге вышлю в вайбере. И дополнительно бизе 0,5 кг. Зараннее благодарна!)
Відповісти
20.01.2018, 22:01
Гость написала:
Мдє
Відповісти
06.05.2020, 19:38
Juli написала:
Просто потрясающе вкусный торт Шоколадно-апельсиновый трюфель ???????????? Спасибо большое за прекрасный праздник!
Відповісти
02.08.2020, 23:11
Sweet Shop написав:
Спасибо большое за Ваш отзыв. Рады что все понравилось.
Відповісти
03.08.2020, 9:59
Відправити
Написати новий коментар