Ніжна хмара закутана в пікантний крем з блакитним сиром, додаючи гостру нотку торту. Особливу гру смаку торту додає карамелізована груша з ваніллю і кедрові горішки.
Відмінний торт для тих, хто турбується про свою печінку, підходить навіть дітям. У ньому фактично немає жиру. Можливе виконання без лактози і на цукрозамінники.
Американська класика смаку - соковитий і ніжний, з легким шоколаним післясмаком бісквіт який оповитий в ніжне хмара вершкового кремчіза . Даний бісквіт завжди фарбують за допомогою червоного барвника. Складно знайти подібний другий такий же торт. Складно залишитися байдужим даному смаку.
Ніжний і смачний - так можна охарактеризувати даний торт. Чи не нудотний, солодкий. Ягоди малини додають приємну кислинку. Відмінне рішення для великої компанії. Смак доведеться всім до душі.
Чорний як смола бісквіт, вологий, що не вимагає просочення, з смачним чорничним кремчізом. Красиве поєднання шоколадно-коричневого смаку доповнює вершковий крем легким присмаком ніжною кислинки.
Ніжний шифоновий бісквіт просочений вишневим сиропом, який покритий легчайшим кремом з вершків і великою кількістю вишні. Легка терпкість вишні створює хвилююче післясмак настільки ніжного торта.
Шоколадний бісквіт, просочений малиновим сиропом. На додаток з приємним оксамитовим на смак шоколадним ганаш. Відмінні акценти торту додає свіжа малина і пелюстки мигдалю. Хоч він і шоколадний в квадраті, підійде для жіночої компанії.
Шоколадний бісквіт з темним шоколадом виходять в міру щільними і бархатистими, в бісквіт доданий апельсиновий лікер, що надає гостру нотвку в смаку торта. Доповнює смак торта апельсиновий курд, солодкий з легкою ноткою кислинки. На завершення торт зібраний шоколадно-вершковим кремом Ганаш.
Даний торт близький до смак популяних шоколадки, любителі арахісу, шоколаду та карамелі залишаться точно задоволені.
Класичний варіант торта знайомий багатьом, сегоня извесно багато різних варіацій на дану тематику. Представляємо наш варіант кавового торта, близького до смаку до однойменної класу. Білий бісквіт просочений кавовим напоєм, укритий шаром суфле на основі заврних жовтків, вершків і вершкового сиру маскарпоне з додавання лікеру Бейліс.
Торт для любителів кисленького. Оригінальний маковий бісквіт. Мак дуже прикольно лопається, коли їсте торт. Солодкий вершковий кремчіз і кисленький ароматний лимонний курд створюють потрясіння смаковим рецепторам.
Класичний торт в новому виконанні. Ніжний шоколадний бісквіт з легким кремом зі збитих вершків з класичним присмаком чорносливу і волоських горіхів.
Вологий шоколадно-кавовий бісквіт з легким присмаком алкоголю відмінно поєднується з оксамитовим смаком кремчіза на молочному шоколаді. На чоловічий смак.
Легкий, повітряний - практично невагомий бісквіт на фундуку з меленою кавою. Легкість бісквіта вражає. Тут складно вирішити чого в торті більше - горіхового або кавового смаку. Відмінне післясмак торта доповнює нотки лікеру Baileys. Їм просочений бісквіт і доданий в вершково-шоколадний крем. Так як лікер не піддавався термічній дії, є ймовірність сп'яніти.